Family Outing | 34.Bölüm | MP4 | TR Altyazılı



Birbirinden ilginç bu karakterler birlikte 2 gün 1 gecelik bir geziye çıkarsalar ne olur?


- Aile Üyelerini Tanıyalım -

Yoo Jae Suk: Ailenin en büyüğü olmasa bile bir nevi reisidir. Oyunları başlatan, yöneten, kural koyan, kuran yıkan odur. Aile üyelerine takılıp aşk skandalları çıkarmayı çok sever. Aile içerisinde birçok unvana sahiptir.

Lee Hyori: Ailenin cadı kızıdır. Aile üyelerine takılmayı çok sever. Özellikle Jae Suk’a tekme atmaya bayılır. Sürekli didişmelerine rağmen yeri geldiğinde birbirlerini iki kardeş gibi korudukları için Hyori ve Jae Suk’a “Ulusal Kardeşler” denilmektedir. Oyunlarda göze göz dişe diş savaşır. Kazanmak için tam bir amazona dönüşür.

Yoon Jong Shin: Ailenin yaşça en büyüğüdür. Sürekli hasta ve bitap görünür. E bu fırsatı kaçırmayan üyeler de her fırsatta Jong Shin’e takılır. 41 yaşında olan Jong Shin ve 40 yaşındaki Sooro’ya 40’lı kardeşler denilmektedir.

Kim Sooro: Ailenin en gözüpek, sert üyesidir. Her oyun, onun için ölüm kalım meselesi gibidir. Kazanmak için önünde kim olursa olsun ezer geçer. Son anlarda kazandığı oyunlarla aile ona “Oyun Şeytanı” unvanını vermiştir.

Kang Dae Sung: Ailenin maknaesidir. Sürekli güler yüzlü ve enerjiktir. En küçük olmasına rağmen Jae Suk ile bir olup tüm üyelere takılırlar. Yaptıkları komik şeyler yüzünden aile onara “Salak ile Avanak” lakaplarını takmıştır. Ve ikisi de bu lakaba layık olabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Big Bang’de her daim ağabeylerini saygı gösterse de aile içerisindeyken konuk olan Big Bang üyelerinin annelerinden emdiği sütü burunlarından geitriyor.

Lee Chun Hee: Gerçek hayatında havalı bir model olan Chun Hee, aile içerisinde zavallı bir üyedir. Sooro, acımasızca tüm işleri ona yaptırır. Bu yüzden Sooro’ya “Üvey anne” Chun Hee’ye de “Chundrella” denmektedir.

Park Yejin:
Ailenin ikinci kızıdır. Hyori'nin aksine daha sakin görünen Yejin, yeri geldiğinde dişi bir pantere de dönüşmeyi bilir. Yejin, aile için bulunmaz bir nimettir. O olmasa, tüm aile açlıktan ölebilir. Yiyecekleri hazırlama ve bıçak kullanmadaki yeteneği tüm aile tarafından takdir edilir. Yılan balığı, fener balığı, ahtapot hatta köpek balığı da dâhil tüm deniz canlılarını kesip pişirmeye hazır hale getirebilir. Korkusuzluğu ve bıçak kullanmadaki ustalığıyla aile ona “ Vahşi Yejin” demektedir. Tüm erkeler korkarken tek başına canlı bir tavuğu çıplak elleriyle yakalamışlığı bile vardır.

Kim Jong Kook: Ailenin ağır abisidir. Ne olursa olsun asla havalı durmaktan vazgeçmez. Her zaman ağır kanlı ve biraz da burnu havadadır. Yine de aileye büyük önem verir, onlara ne kadar takılsa da her zaman onları gözetir.




MP4 İNDİR













Sonra Şu Var BakarsanızSonraki Kayıt Bundan Önce Şu VardıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. family outing 64 65 çevirebilir misiniz sungrinin konuk oldugu bölüm

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Linkler calismiyor maalesef. Ilgilenebilir misiniz? Lutfen? Ben bu programi cok merak ediyorumda

    YanıtlaSil