Show Me The Money | 3.Sezon | MP4 | TR Altyazılı


Öncelikle İlk 2 Sezon hakkında kısa bilgiler verelim sizlere...

~ Show Me The Money Sezon 1 Hakkında ~

Kazanan - Loco / Double K (Fotoğrafdaki sırası ile)
Pozitif sonuçlar - Loco, Iltong, MC Sniper, Double K, Garion
Negatif sonuçlar - Miryo


Loco sahte bir şirket ile sözleşme imzalamış bilinmeyen bir rapçi idi. Yarışmayı kazandıktan sonra büyük bir çıkış yaptı. Bir buçuk yıl sonra bir çok grafik onun şarkısını bir numarada gösteriyordu. Sezon 2 birinci sezon gibi geçmemişti, birinci sezonda daha çok sahneye yeni adım atan rapçiler vardı. Miryo (daha önceleri Honey Family için rapçilik yaptı şimdi ise Brown Eyed Girls grubunda rapçi) şarkıların sözlerini tam olarak ezberleyemiyordu ve performanslarında sürekli duraksıyordu hatta başa alıyordu.


Çeviri: larry



~ Show Me The Money Sezon 2 Hakkında ~


Kazanan - Soul Dive
Positif sonuçlar - Mad Clown, Swings (yukarıdaki fotoğrafta), Din Din, J'Kyun, MC Meta (Garion'dan), Lee HyunDo (of Deux)
Negatif sonuçlar - Outsider, Baechigi, Lexy, LE (EXID grubundan, underground Jiggy Fellaz'ın takımından Elly olarak bilinir)

Show Me The Money'nin 2. sezonunda sıralanan birçok tanınmış ve saygın rapçilerin olması dikkat çekmişti. Öncelikle 2. sezon kazananı Soul Dive ne showdan önce nede showdan sonra popüler bir hıphop grubu değildi. Bu program Mad Clown ve Swings'e (aka Punchline King) popülerlik getirdi.
Soul Company sayesinde Mad Clown underground sektöründe biraz tanınıyordu zaten showdan sonra top-star statüsüne yerleşti ve birçok grafikte ilk sıralarda yer aldı.
Outsider & Baechigi underground piyasasında daha çok tanınan iki isim ve Sniper Sound'un ana rapçilerindenler. Baechigi'nin ikinci turda elenmesi birçok insanı şaşırttı. Outsider ise sadece artık uzman olduğu performaslarını sergiledi, deli gibi hızlı rap yapıyor ama onu birçok insandan ayıracak bir farklılığı yoktu. Lexy bir noktada Kore'deki en popüler kadın rapçi olmuştu ama performansları hiç etkileyici değildi. Jiggy Fellaz gibi yer altı rapinde saygın bir yeri olan grup içinde bulundu LE ama seçmeleri bile geçemedi. (Göz yaşlarına boğulmuştu.) Çoğu kişi onun EXID'e katıldıktan sonra rapten koptuğunu düşündü.


Çeviri: larry




~ Show Me The Money 3 ~


ONLINE İZLE
OK.RU

DAILY


MP4 İNDİR
UPTOBOX


1FICHIER


Kazanan - BOBBY
Pozitif sonuçlar - BI, IRON, OLLTİİ, VASCO,
Negatif sonuçlar -


Show Me the Money Sezon 3'de ise çılgın rap canavarları gösteri zamanlarını bekliyorlar. Swings ise karşımıza sezon 3'de juri olarak çıkıyor. San-E (aka Rap Genius) Show Me The Money izleyicilerin görmek istediği bir isimdi. Tablo (Epik High) ise inanılmaz yetenekli ve en saygın hıphop sanatçılarından biri, 2000'lerde underground rapçi olarak yaşadığı günleri yad etmek için katıldı. B.I. ve Bobby YG Entertainment'dan onaylı olarak katıldılar. YG'nin yayınlanan TV programı ''WIN"de onlar becelerini kanıtlamıştı zaten büyük bir hayran kitlesine şimdiden sahipler.

Not : Sezonlarla veya programlarla ilgili kapsamlı bilgiler bulunmamaktadır. Programın bir izleyicisiyim ve bu anlatımlarda izleyeci bilgilerinden oluşmaktadır. Sadece bilgi edinilmesi için yazmış bulunmaktayım.
Lütfen alıntı yapacaksanız bunu belirtiniz.

Çeviri: larry



Programın Çevirisi K-Hiphop Turkey tarafından, convert+upload benim tarafımdan yapılmaktadır...





Sonra Şu Var BakarsanızSonraki Kayıt Bundan Önce Şu VardıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

5 yorum:

  1. Her şey iyi güzel, çeviriler kusursuz ama mega linki yok be :') Online izlemeye çalışsam internetin upload hızı indirme hızından kat kat düşük donup insanı çileden çıkarııyor. 1fichier açılmıyor ve uptobox premium olmayınca bekleme süresinin anasını ağlatıyor ve yavaş indiriyor.....Derdimi anlatabilmişimdir umarım. ^^

    YanıtlaSil
  2. Mega telif yüzünden siliyor. Megaya harcayacak zamanımı diğer linklere harcarım hiç olmazsa boşa gitmiş olmaz emeğim. 3 günde teliften gidecek yere yükleyerek boşa emek vermek istemiyorum. Umarım bende derdimi anlatabilmişimdir.

    NOT: Uptoboxdan günde 3 videoyu kesin indirirsiniz. Birini izlerken diğerini indirseniz bence çok da sıkıntı olmaz, bunun dışında elimden başka yardım gelmiyor. Megaya yükleyecek gönüllü varsa da hayır demem ama benim megaya harcayacak azıcık bile sabrım ve zamanım yok ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  3. Sebebini merak ediyordum cidden. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Haklısın o zaman uptobox a yüklenelim :D

    YanıtlaSil
  4. Uptobox ve fichier linkleri error veriyor hiçbirinden indiremiyorum. Emeğinize sağlık tabiki ama yapacaksanız lütfen güvenli ve kolay olan hizmeti sunun bize. Mega linklerini eklemenizi rica ediyorum lütfen

    YanıtlaSil
  5. Uptobox ve fichier linkleri error veriyor hiçbirinden indiremiyorum. Emeğinize sağlık tabiki ama yapacaksanız lütfen güvenli ve kolay olan hizmeti sunun bize. Mega linklerini eklemenizi rica ediyorum lütfen

    YanıtlaSil