2PM Fan Club | Turkish Hottest ♥ | Grup Tanıtımı





GRUP ÜYELERİ
Jun Su
Adı: Jun. K
Doğum Tarihi: 1988.01.15
Boy: 180cm
Kilo: 68kg
Kan Grubu: A
Öğrenim Durumu: Dong-Ah Enstitüsü’nün Medya ve Sanat Dalı
İlgi alanları: Şarkı yazma & Besteleme , Moda, Aksesuar & Ayakkabı Biriktirme
Uzmanlığı: Şarkı söyleme, yazma (Tema şarkıları yazma)
Takma adı: Jun. K, Panda
İdeal Tipi:
Güzel gülümsemesi olan biri
Favori Yemeği: Ekşi şeyler, suşi

- Hakkında -
Junsu Güney Kore, Daegu’da doğmuştur. Çıkışından önce katıldığı çeşitli şiir ve şarkı sözü yazma yarışmalarını kazanmıştır. YG Entertainment elemelerine katıldığında, Big Bang’ten G-Dragon ve Tae Yang ile arkadaş oldu. Hem YG hem de JYP Entertainment şirketine kabul edildi ama o JYP’de karar kılmıştır. Grupta yaşça en büyük olan üyedir. Jun.K ismiyle solo promosyonlarını yapmaktadır, iyi bir sesinin olmasının yanı sıra beste yapmada da çok iyi olup yayınlanan besteleri vardır. 2011′de Immortal Song 2′ye katılmış ve yarışmayı 2. olarak bitirmiştir. 2PM’in seslendirdiği Hot, Hanarete Itemo şarkılarının bestesi ona aittir. Ayrıca Oneday albümü için “No Goodbyes”, Wooyoung’un solo albümü için “DJ Got me Goin’ Crazy”, Dream High OST’u için “Don’t Go” bestelerini yapmıştır. Bunlara ek olarak kendi solosu Alive ve Kan Mi Youn’la birlikte seslendirdiği “Sunshine” adlı şarkı da onun imzasını taşımaktadır.

Çeviri: yaprak35


Nichkhun
Adı: Nichkhun Buck Horvejkul
Doğum Tarihi: 1988.06.24
Boy: 180cm
Kilo: 64kg
Öğrenim Durumu: Los Osos Lisesi (USA)
Kan Grubu: 0
İlgi alanları: Piyano, egzersiz, müzik dinlemek, film izlemek, fotoğraf çekmek
Uzmanlığı: Piyano, akrobasi
Takma adı: Khunnie Boy, Khunnio Boo, Khun-ddaeng
İdeal Tipi: Şirin ve iyi kalpli iyi bir insan
Favori Yemeği: Sevmediğim hiç bir yiyecek yok.

- Hakkında -
Tay ve Çin asıllı bir Amerikan vatandaşı olan Nichkhun, Kaliforniya Rancho Cucamonga’da doğdu. Çocukluğunu Tayland’da geçiren Nichkhun, eğitimini Kaliforniya ve Yeni Zelanda’da tamamladı. O Amerika’ya Los Osos Yüksekokulu için döndü ve Los Angeles’da devam eden Kore Müzik Festivali için Hollywood’da bulunan JYP yetenek ajansı tarafından keşfedildi. Nichkhun’un 2010 yılında “The Shining Diploma” filminde oynamasına karar verilmişti ama diğer çalışmalarıyla zamanın çatışması nedeniyle filmde oynamaktan vazgeçmek zorunda kaldı. Nichkhun, f(x) grubunun üyesi Victoria ile MBC kanalındaki “We Got Married” programında yer aldı. 2012′de Tayland’da Kerd Ödüllerinde “En Etkili Kişi” ödülüne layık görüldü ve yıl içinde Japon filmi “Quran High School Host Club” ve Tayland filmi “Seven Something”in oyuncu kadrosuna katıldı.



Taec Yeon
Adı: Ok Taecyeon
Doğum Tarihi: 1988.12.27
Boy: 185cm
Kilo: 76kg
Öğrenim Durumu: Dankook Üniversitesi
Kan Grubu: AB
İlgi alanları: Müzik dinlemek, kayak yapmak, su kayağı yapmak
Uzmanlığı: Yemek yapmak
Takma adı: Okcat, canavar
İdeal Tipi: Kendi kariyeri için çok çalışan biri
Favori Yemeği: Hiç yiyecekten nefret ettiğimi gördün mü? Hayır.

- Hakkında -
Güney Kore Seul’de doğan Taecyeon; genç bir çocukken, anne, baba ve kız kardeşinin şu anda hala ikamet ettiği Bedford, Massachusetts’e göç etmişlerdir. O aslında JYP’ye New York’ta modellik elemeleri için katılmıştır. Taec, Junho ve Chansung’un da bulunduğu Superstar Survival yarışmasına katılmış ancak yarışmayı ilk terkeden de kendisi olmuştur. Taecyeon 2009 yılında, Bada’nın “Yes I’m In Love” şarkısına ve Baek Ji Young’un 4. albümünde söylediği “내 귀에 캔디” (My Ear’s Candy) şarkısına düet yapmıştır. O Wooyoung ile SBS’de yayınlanan Inkigayo Muzik Show programına sunuculuk yapmakta ve Family Outing 2 programının bir üyesidir. Taecyeon, 2010 yılında KBS’de yayınlanmış olan Cinderella’s Sister dizisinde Moon Geun Young ve Chun Jung-Myung ile aktörlüğe adım atmıştır. Onun ardından Wooyoung’la birlikte Dream High dizisinde oynamıştır.


Wooyoung
Adı: Jang Wooyoung
Doğum Tarihi: 1989.4.30
Boy: 178cm
Kilo:65kg
Öğrenim Durumu: Howon Üniversitesi
Kan Grubu: B
İlgi alanları: Müzik dinlemek, internette gezmek
Uzmanlığı: Dans etmek ^^
Takma adı: Baykuş
İdeal Tipi: Kesinlikle hoşlanabileceğim biri
Favori Yemeği: Dünyadaki bütün yiyecekleri seviyorum.


- Hakkında -
Güney Kore, Busan'lı olan Wooyoung; MGoon'un JYP Entertainment seçmelerinde 5000 adayı geride bırakarak birinci olmuş ve JYP'de stajyer olarak seçilmiştir. 2007 MBC Müzik ödüllerinde Wonder Girls ile özel performanslarını sergilemeden önce Wonder Girls'ün üyesi Kim Yubin'in dansçı ortağı Big Bang'ten TOP bayılınca yerini Wooyoung doldurmuştur. 2PM üyesi Wooyoung şu sıralar Taecyeon'la birlikte SBS'nin Inkigayo Müzik Show programında sunuculuk yapıyor ve KBS'Nin ünlü talk şovu Win Win'da bulunmaktadır.28 Haziran 2012'de grup üyelerinden Junsu'nun "DJ Got Me Goin' Crazy" ve Junho'nun "Be With You" şarkılarının olduğu solo albümünü çıkardı. Grupta ilk çıkış yapan üye olan Wooyoung'un altı şarkılık mini albümünün çıkış parçası Sex.y Lady'dir.
-Bu kısım alıntıdır-


Jun Ho
Adı: Lee Junho
Doğum Tarihi: 1990.01.25
Boy: 178cm
Kilo: 67kg
Öğrenim Durumu: Howon Üniversitesi
Kan Grubu: A
İlgi alanları: Müzik dinlemek, dans filmleri izlemek, şarkı yazma & bestelemeyi öğrenmek, kitap okumak, moda trendlerini yakalamak
Uzmanlığı: beat box, dans etmek, şarkı söylemek
Takma adı: İmparator
İdeal Tipi: Bu ailenin 2. nesline uygun bir kişi
Favori Yemeği: Her şeyi severim.

- Hakkında -
Güney Kore Ilsan’lı olan Junho 2006 yılında Taecyeon ve Chansung’un da katıldığı “JYP Superstar Survival” yarışmasında 6.000 kişiyi eleyerek 1. olmuş ve JYP ile kontrat yapmıştır. 2010′de Dream Team’de yer almıştır. Junsu’nun dışında beste yapmakla uğraşan üyelerden biri de kendisidir ve ilk Hands Up albümünde “Give It To Me” bestesi yayınlanmıştır. Ayrıca Wooyoung’la konserlerde sergilediği “Move On“, 2PM’in 4. Japonca mini albümündeki “Kimiga Ireba” ve Wooyoung’un solo albümündeki “Be With You” adlı şarkıların bestesi de ona aittir. 2012′nin ilk yarısında Kim Soeun’la birlikte “Music & Lyrics” programına katılmıştır. Tayvanlı şarkıcı Vanness Wu ile “Undefeated” adlı şarkıyı seslendirmiştir.



Chan Sung
Adı: Hwang Chansung
Doğum Tarihi: 1990.02.11
Boy: 184cm
Kilo: 75kg
Öğrenim Durumu: Howon Üniversitesi
Kan Grubu: B
İlgi alanları: Müzik dinlemek, oyun oynamak, egzersiz yapmak
Uzmanlığı: Taekwondo, kendo
Takma adı: Paeri, Jjangga
İdeal Tipi: Gözleriyle iyi kalpliliğini gösteren biri
Favori Yemeği: Yiyecekleri reddetmiyorum.

- Hakkında -
Chansung 2PM ile çalışmaya başlamadan önce “Unstoppable High Kick” isimli bir programda rol almıştı. Junho ile birlikte Superstar Survival programında yarışmıtı ama o da TaecYeon gibi elenmiştir. İkinci kez seçmelere girdiğinde şirket tarafından kabul edilmiştir. 2AM’in “그녀에게” (To Her) şarkısına rapçi olarak eşlik etmiştir. Taekwando ve Kumdo’da iyidir. 2PM üyeleri içinde Men’s Health’a kapak olan ilk üyedir. 2011′de Japon dizisi “Kaito Royale“de yer almıştır.


Veeeeeeeeeee...
Jay Park(Eski Lider)
Gerçek Adı: Park Jaebeom
Doğum Günü: 25 Nisan 1987
Uyruk: ABD
Meslekler: Şarkıcı, Rapci, Danscı, Söz Yazarı, Besteci ve Oyuncu
Etkin Yılları: 2008-Günümüz
Tarzlar: Hip-Hop, R&B, Pop, Rap, Dans, K-pop
Plak Şirketi: JYP Entertainment (2008-10)
Digital Media Wire (2010-Günümüz)


ALBÜMLER...





Genel olarak çeviri ben (zeyra88) ve yaprak35'e aittir.















Sonra Şu Var BakarsanızSonraki Kayıt Bundan Önce Şu VardıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder