YG Future Strategy Office | 2018 | MP4 | TR Altyazılı



OYUNCULAR
Seungri
Yoo Byung Jae
Lee Jai-jin
Jinu
Son Se-bin
Kim Ga-eun
Park Choong-hwan
Park Yeong-gwang

NOT: Küçük rollerde iKON, BLACKPINK, Sunmi, AKMU'dan Su-hyun, WINNER, Lee Hi ve Apink'ten Son Na-eun gibi ünlü isimler var.



KONUSU
BIGBANG'in en genç üyesi olan K-pop yıldızı Seungri, bu alaycı belgesel sitcom'da YG'nin Gelecek Stratejisi Ofisindeki beceriksiz personeli yönetmeye çalışıyor.



BÖLÜMLER
1. Aile Günü; YG Entertainment'ın Gelecek Strateji Ofisinin yeni danışmanı olarak ilk gününde Seungri, BIGBANG üyesi arkadaşı Daesung'dan bir etkinlik için yardım ister.




2. Temiz YG; Seungri'nin "Temiz YG Haftası" için WINNER üyeleri uyuşturucu testinden geçer. Bu sırada Byung-jae ve Jai-jin, farkındalık yaratmak için ülkeyi baştan başa yürürler.



3. Müzik İşi; YG'nin ünü, K-pop'un ötesine geçerek televizyon, spor ve yemek dünyasına da uzansa da Seungri müziğe odaklanmalarında ısrarcıdır. Park Bom'un gelişi ona bir fikir verir.



4. B Planı; iKON üyelerinin son zamanlardaki başarılarının ardından tembellik yaptığına inanan Seungri, onları rakip idollerle yüzleştirerek hizaya getirmeyi planlar.




5. Mali Sorun; Seungri'nin ramen işi çok iyi gitmektedir. GSO'nun para durumu ise tam tersine dibe vurur. Bunun üzerine Japon hayranlar için YG turneleri düzenlemeye karar verir.




6. Büyük Kriz; GSO gene hata yaptığında ekipteki herkes daha alçak pozisyonlardaki farklı ekiplere gönderilir. Yang Hyun-suk, birini özellikle Seungri ile birlikte çalışmaya gönderir.




7. Karanlık Gece; Seungri'ye yeni solo albümünde yardım etmeye çalışan GSO personeli, bir dizi kötü karara imza atarak şirket binasında elektrik kesintisine neden olur.




8. Yeni Sima; Seungri ve GSO ekibinin tamamı veda partisi için bir araya gelir. Bu vedaya yol açan olaylar geri dönüşlerle gözler önüne serilir.



Keyifli Seyirler~


NOT: Çeviri KPOP'ÇE'ye ait değildir. Orjinal NETFLIX çevirisidir. Sadece Paylaşımı bize aittir.



Sonra Şu Var BakarsanızSonraki Kayıt Bundan Önce Şu VardıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

4 yorum: