IN2IT | Turkish IN2U | Grup Tanıtımı


Grup:  IN2IT

Fandom : IN2U

Şirket : MMO + Stone Music Ent.
Debut : 26 Ekim 2017
Simge/Amblem  (f1)


~ MV ~
Amazing https://youtu.be/RwvtpZ2tfT8
SnapShot https://youtu.be/v91KLr4R5Rw



~ Albümler ~
•CarpeDiem(ilk mini albüm)
1)Amazing (tittle)
2)Cadillac
3)Paradise
4)Rising Star (CD)
5)Starlight (CD)
6)Tomorrow (CD)

 •SnapShot(ilk single albüm)
1) SnapShot (tittle) + inst
2) Be Bop Baby + inst
3) 2U + inst


~ Resmi Hesaplar ~
•Fancafe IN2IT http://cafe.daum.net/IN2IT
•Youtube IN2IT OFFICIAL https://www.youtube.com/channel/UC4_FlqZHf6zWPyaQpmPXChQ …
•Vlive IN2IT http://channels.vlive.tv/EFF1E7/video
•Facebook IN2IT 인투잇 https://facebook.com/official.IN2IT/
•Instagram https://www.instagram.com/official_in2it/
•Twitter @Official_IN2IT https://twitter.com/Official_IN2IT?s=09 …
@IN2IT_JP https://twitter.com/IN2IT_JP?s=09
 



IN2IT, Hayatta Kalma Yarışması olan BOYS24'dan çıkış yapan gruptur

~Hayallerine Uzanan Yol: BOYS24 ~ (f2)
IN2IT'i daha iyi tanımak ve nasıl bir grup olduğunu daha iyi anlamak için öncelikle BOYS24 nasıl bir sistemdi bunu bilmek gerek.. Devreleriniz yanabilir sindire sindire okuyun derim ^^
Evet IN2IT üyelerinin debut hayallerine ulaşmada en büyük pay Boys24'a ait aynı zamanda en zorlu zamanlarını paylaştıkları zaman dilimi.. Elbette ki hiçbir hayatta kalma yarışması kolay aşılmıyor..
BOYS24 Mnet'in 2016 yazında başlatmış olduğu bir yarışmaydı.. Bu projeye göre katılan yarışmacıların herhangi bir şirket altında bulunmamaları gerekiyordu..  Yarışmacıların çoğu zaten şirkete bağlı değildi, herhange bir şirkette stajyer olanlar ise oldukları yerden ayrılarak başvurularını yaptılar.. Proje planı şu şekilde:
Öncelikle 49 yarışmacı kabul ediliyor.. 7 takıma ayrılıp program boyunca mücadele veriyorlar..  Her görevin sonunda elenmeler oluyor ve 8. bölümde finale 24 kişi kalıyor..(Programın yayınlanan kısmıyla bu kadar..  Gerisi kameralar arkasında)
Finale kalan bu 24 yarışmacı hemen öyle debut yapmıyor..Mnet'in bu projeye koyduğu kurala göre :
•Kişisel oylamalar siteden devam edecek
•"Boys24" grubunu oluşturan bu 24 üye 1 yıl boyunca kendi promosyonlarını yapacaklar
•Bir yılın sonundaki oylamadan ilk 9 üye seçilerek oluşturulan grup debut yapacak.. Yani debut hakkını yalnızca 9 üye elde edebilecek.. (Diğerleri kendi yoluna 😒)


"Birgün Işığı Görebilecek Miyiz?"

Konserler başlamadan önce birkaç üye daha gruba eklendi ve  üye sayısı 27 oldu..
Konserlerine 2016 Eylül'ünde başladılar 6 Ağustos 2017'de bitirdiler.. Bu bir yıllık süreçte 27 üye haftada beş veya dört gün sahne alarak toplamda 260 konser verdi.. "260" evet!!
Günlük konserlerin öncesinde veya sonrasında Hi-touch etkinliği de yapılıyordu.. Ayrıca her haftanın MVP üyesi oluyor ve ona solo sahne şansı veriliyordu  -IN2IT üyelerinin MVP sahneleri hala Youtube'ta mevcut-

Bir grubun hiç ara vermeden promosyon yaptığını düşünün ama karşılığında maddi olarak hiçbir kazançları yok.. BOYS24 üyelerinin manen çok büyük kazançları olduğu kesin.. Mesela var olan yeteneklerini geliştirmiş olmak, üstüne yeni beceriler eklemek, koskoca bir aileye sahip olmak ve üyelerle fanlarla paha biçilemez anılar oluşturmuş olmak.. 


<<<<<< ... >>>>>>



SEMI FINAL (YARI FİNAL) ve UNIT BLACK (f3)
"Asıl Final"den önce Mart 2017'de Yarı Final gerçekleştirildi..  Bunun amacı BOYS24 bünyesinden seçilen gruba albüm çıkarıp ve MV yayınlayıp BOYS24'u daha fazla insana tanıtmak.. Bu grupta yani promosyon grubunda yer almak üyeler açısından büyük bir fırsattı çünkü ileride 'asıl debutu yapacak olan grupta yer almada büyük bir etkisi olacaktı..

Semi Final Konserinin performansları  ve Unit Black üyelerinin seçimi bu linkte  https://youtu.be/NKKZJ2WqSSk 

Nihayetinde 2017 Nisan ayında 8 üye "Unit Black" olarak -resmi olmayan- çıkışlarını yaptılar.. Neden Unit Black de anlatıyorum çünkü Unit Black'in 5 üyesi şimdi birer IN2IT üyesi ^-^
Unit Black - Steal Your Heart MV link
https://youtu.be/huGWcaaLJdE

Albümdeki diğer şarkılar:
•Boom
•Candy Shop


THE FINAL [ASIL FİNAL] ve Debut Grubu (f4)
Unit Black promosyonları Haziran'da bitti..  Bu süreye kadar aynı anda Boys24 konserleri de devam etti diğer üyeler de boş durmadı yani..  Ağustos'un 6sında 260. konserlerini (son konser) gerçekleştirdiler.. (Ağlayacağım şimdiㅠㅠ)
Bir hafta sonra final olacak Boys24 grubu dağılacak,, 27 üyeden yalnızca 9 kişi debut yapabilecekti.. Birbirlerinden ayrılmak herkese zor gelse de ellerinden gelenin en iyisini yaparak müthiş bir Final konseri sergilediler.. Mutlaka izlemelisiniz

The Final full link https://youtu.be/geeGSJwcZLA

12 Ağustos 2017 BOYS24 üyeleri için de fanlar için de hem üzücü hem sevindirici bir tarih..  Üzücü çünkü 27 üye bir daha birarada olamayacaklardı ; sevindirici çünkü IN2IT üyeleri hayallerine kavuşmaya bir adım daha yaklaşmışlardı..



~ IN2IT Çiçekli Yollarda ~
The Final izlerseniz debut grubuna  9 kişinin seçildiğini  göreceksiniz..  Çünkü normalde Jin Sungho da debut grubuna seçilmişti.. Finalden 2 gün sonra şirket Sungho'nun debut grubundan ayrıldığını duyurdu (Burası derin konu açmayacağım ama Sungho'ya büyük bir haksızlık yapıldığı aşikâr.. Mixnine izleyenleriniz  Sungho'yu bilir)
Sonuç olarak debut grubu 8 kişi kaldı..
Grubumuz henüz çıkış yapmamışken Japonya'da bir konsere katıldı ve kendilerini Boys24 olarak tanıttılar (çünkü henüz grup isimleri açıklanmamıştı)
Fakat Isaac vize veya pasaport sorunu sebebiyle bu konsere katılamadı..
Daha sonra 8 üye birarada yeni isimleriyle yani "ilk kez IN2IT olarak" Kazakistan'daki Kpop Konserine katıldılar.. Buraya gelmişken MV çekimlerini de gerçekleştirdiler.. (Hala debut yok)



 IN2IT ÇIKIŞ YAPIYOR!!!  (f5)
9Eylül 2017 tarihinde IN2IT grup ismi belli oldu 26 Ekim 2017 tarihinde ise debut şarkıları olan 'Amazing' MVsi ve debut  albümü CarpeDiem yayınlandı.


<<<<<< ... >>>>>> 

~İlk Mini Albüm CarpeDiem ~
CarpeDiem'in Türkçe karşılığı olarak "Anı yaşa!" diyebiliriz ..
 -Tittle şarkıları Amazing çiçeği burnunda taze gençlerin;
-Cadillac ise tam tersi IN2IT'in seksi havalı ve erkeksi yanını ortaya çıkarıyor..
-Paradise slow olduğundan vokallerini en iyi ayırt edebileceğiniz anlamlı bir şarkı..
Yalnızca albümü alanların dinleyebildiği diğer 3 şarkı ise normalde Boys24 şarkısıydı.. (Şirketin Boys24 figürünü unutturma çalışma çabaları ^^)
IN2IT DEBUT Showcase linki (CarpeDiem Showcase full) http://www.vlive.tv/video/45504

<<<<<< ... >>>>>>


CARPEDIEM Albüm Şarkıları
•Amazing (tittle)
•Cadillac
•Paradise
•Rising Star (Yalnızca CD)
•Tomorrow (Yalnızca CD)
• Starlight  (Yalnızca CD)

Debut sonrası IN2IT, fandom ismini fanların önerilerinden seçti ve 11 Kasım 2017'de seçilen ismin IN2U olduğu duyuruldu  https://youtu.be/6SgGALsGblE
26 Kasım'da Amazing promosyonları bitti
24/25 Aralık tarihlerinde Winter Paradise Mini Konseri gerçekleştirdiler
31 Aralık'ta Taipei'de düzenlenen Rain'in de bulunduğu YeniYılKonseri'ne katıldılar
2018 yılının ilk günü ise, yeni yıl hediyesi olarak IN2IT Fancafe hesabı resmen açılmış oldu..!!
2018 geldi IN2IT durmuyor..Ocak ayı boyunca IN2IT bu kez albümün 2. başlık şarkısı olan Cadillac'ın promosyonlarını yaptı.. "White shirt denim pants~"
Asya Showcase Turu'na kadar müzik showlarında Cadillac'ı sergilediler ve fan imza etkinliklerine devam ettiler.. Promosyonlar devam ederken bir yandan Asya Turu için pratik yapıyorlardı..

~ Asya Showcase Turu ~ (f6)
Asya Turu IN2IT için çok ayrıcalıklı ve önemli bir olay..  Kore'den sonra Japonya debutu yapmak ardından 3ülkede daha debut yapmak ~~~ Çoğu çaylak grubun karşısına böyle fırsatlar çıkmıyor ne yazık ki.. Yetenekli çaylak grubumuz Şubat'ın 2-10 tarihleri arasında üç ülkede showcase turu yaptı :

•İlk durak Singapur~ Buradaki konserde IN2IT'in 100. gün kutlaması yapıldı..
Kamera arkası: https://youtu.be/kE5R9yaNArc

•2. durak Isaac'in memleketi Malezya idi..  Showcase gününden önce IN2IT büyük bir alışveriş merkezinde karşılandı.. Burada televizyon kanallarından birine röportaj verdiler.. Ertesi gün Showcase'lerini gerçekleştirdiler.. Malezya'da en çok sevilen şarkı, halkın şarkısı olan Gemilang coverı ile IN2IT sadece fanların değil halkın da kalbini kazandı..
Gemilang Cover: https://youtu.be/ob9F1wl4gOc

Eğlenceli ve yorucu konser sonrası IN2IT üyeleri Isaac'in ailesiyle kısa bir tatil yaptı..
Kamera arkası: https://youtu.be/nQGb2Go0XOs
https://youtu.be/-u4P6Z5nwlU

•Asya turunun son durağı Endonezya oldu..  Burada birçok haber ajansına röportaj verdiler ve fanların da davet edildiği Kpopped programına konuk oldular.. Buradaki Showcase, turun son konseri olması açısından kapanışa özel hazırlıklar da yapılmıştı..
Kamera arkası: https://youtu.be/Hea5xBNWKuw

IN2IT üyeleri Asya Showcase Turu için  sürpriz solo sahneler ve özel dans coverları hazırlamışlardı.. Kendi şarkıları haricinde bunları da sergilediler.. Tüm performanslarını Youtube üzerinden bulabilirsiniz..

<<<<<< ... >>>>>>

~ Chalka Chalka SnapShot ~
Asya turundan sonra IN2IT comeback hazırlıklarına başladı..
Uzun bir sessizlikten sonra da 26 Mart'ta Jinsub'un Meriere hastalığı sebebiyle gruptan ayrıldığı duyurusu yayınlandı.. -Ayrıntıları Jinsub'un tanıtım kısmında yazdık-
Comeback yaklaşırken IN2IT, MCoutdown'un düzenlediği KCON JAPAN konserine katıldı.. MV ve albüm yayınlanmadan, yeni şarkının performansını ilk kez burada sergilemiş oldular ^^
IN2IT 19 Nisan'da Amazing'ten çok farklı bir imajla, SnapShot ile geri dönüşünü gerçekleştirdi.. Aynı gün önemli bir olay daha gerçekleşti.. Debutlarından beri lidersiz idare eden grubumuz Inpyo'yu lider olarak seçtiğini nihayet duyurdu :')

<<<<<< ... >>>>>>

~ Albüm Hakkında ~
SnapShot IN2IT'in ilk single albümü olup instrumentaller dahil 6 şarkıdan oluşuyor..
Albümün 2 versiyonu bulunuyor.. Runway ve Backstage.. (f7 f8)
•Backstage; 90ların retro modasını temsil ederken
•Runway; modern moda anlayışını yansıtıyor

1) SnapShot (tittle)
Podyum Konsepti olması nedeniyle üyeler çekimlerden önce podyum yürüyüşü ve modellik eğitimi aldılar..  Ayrıca SnapShot'ta Madonna'nın Vogue klibinden esintiler görüyoruz.. Kareografinin giriş kısımlarında Vogue türü dans eklenmiş..
SnapShot 3. jenerasyonun şarkılarına benzediğinden ve bu tarzı özlediklerinden birçok kpop fan tarafından dikkat çekti.. IN2IT bu konsepti deneyen ilk erkek grubu !! Böylece grubumuz kendi rengini bulmuş oldu.. Fanları olarak umuyoruz ki IN2IT ileride 'Manken İdoller' ismiyle marka haline gelebilir ^^


2) 2U
Çaylak grubumuzun fanları için yazdığı ilk şarkı olması nedeniyle oldukça değerli bir parça.. Şarkının sözleri Hyunuk'a ait rap kısımları Sunghyun'a..
Hyunuk şarkı ismini neden '2U' yaptığını şu 3 manayla açıklıyor;
•İngilizce okursanız 'to you' (size/sana)
•Korece okunuşuyla 이유 = Sebep (şarkıyı yazma sebebi)
•Fandom ismimizin IN2U olması
Şarkının sözlerini merak edenler için: https://youtu.be/a0SNKnAA3xo

3) Be Bop Baby
Söz ve müziğiyle tamamen canlandırıcı bir şarkı, karaokede söylenen eski tarz şarkılar gibi eğlenceli.. Dansı hem tatlı hem havalı..  Bir göz atın derim ^^
Not: Tüm şarkıların rap kısımlarını biricik maknaemiz Sunghyun yazdı




~ Hiç Durmuyorlar ~
SnapShot promosyonları esnasında grubumuz ilk kez Dream Concert'e katıldı..
Promosyonlar ve imza günleri sona erdiğinde şirket hemen yeni comeback hazırlıklarına giriştiklerini duyurdu.. Bu demek oluyor ki pratikler, kayıtlar, çekimler süresince üyelerin yüzünü uzun bir süre göremeyeceğiz.. Ama IN2IT bunun da bir yolunu bulup Twitter'da 3 hafta boyunca IN2Uile etkinlik yaptı.. Yetmedi ardından fancafede IN2U'nun sorularına cevap verme ve IN2U ile muhabbet etme etkinliği yaptılar..Yaz programı ise şimdiden belli:
•Comeback
•Red Angel Festivali
•Kore Müzik Festivali
•KconLA 2018 (Amerika'ya gidecekler :')
•Summer Paradise (Japonya'da yapacakları iki günlük mini konser)

Lütfen IN2IT'i çokça sevip destekleyin!!

KPOP'ÇE ve IN2IT TURKEY sayfasını takipte kalın.. Sabırla okuduğunuz için teşekkürler 🌸

Haydi üye tanıtımlarına geçelim!!!

~ ÜYELER ~

Gerçek ismi: Lee Inpyo
Sahne ismi: Inpyo
Pozisyon: Lider, lider vokal
Doğum günü: 14 Ağustos 1995
Kan grubu: B
Kardeş: Bir abisi var
Boy: 182
Kilo: 66
Lakapları: Pyoshina, mompyo, pyopyo, diva
Özel yeteneği: Çizim yeteneği, kızlara özgü dans, moda, stilist, kuaför,  makyöz :)

~Ekstra Bilgiler~
IN2IT'in annesi (maknaeline olmasına rağmen)
Zamanında Boys24 üyeleri en iyi liderin Inpyo olabileceğini söylemişti
Inho'yla beraber Liveworks şirketinde stajyerlik yaptı
Grubun yerinde duramayan üyelerinden~
Aşırı titiz ve düzenlidir
Modayı çok iyi takip ettiğinden güzel giyinme takıntısı var
Fotoğraf çekmeyi seviyor, paylaşımları da çok estetiktir
Kendini "Kelimelerle arası iyi" olarak tanımlıyor
Havalı, renkli, hoş ayakkabı ve giysileri, oyuncakları, lezzetli tatlıları seviyor
Hobileri: Geceleri koşu yapmak
Fobileri: Böcekler ve hayaletler
Vücudunda kendine en çok güvendiği yer: Zarif burnu
Çocukken çok tombulmuş (agu agu)
1.sınıftan beri hayali şarkıcı olmak
En sevdiği sanatçı: Lee Teuk
En mutlu olduğu an: IN2IT'in bir parçası olduğu an
En güçlü hissettiği şey: Kendisini destekleyen insanlarla buluşmak
Sloganı: Hadi mutluca yaşayalımm!




Gerçek ismi: Yu Jiahn
Sahne ismi: Jiahn
Pozisyon: Ana dansçı,  vokal
Doğum günü: 1 Nisan 1992
Kan grubu: B
Kardeş: Bir abisi var
Boy: 176
Kilo: 57
Lakapları: swag, ahnahn, narsist, fake maknae,  z-ahn
Özel yeteneği: Bowling
Unit Black grubunda yer aldı


~Ekstra Bilgiler~
Debuttan önce ismi Youngdoo idi..  Ailesinin de onayıyla hukuken ismini Jiahn olarak değiştirdi
Kendini 'sade ve özgün' olarak tanımlıyor
Dans etmek ve şarkı söylemek dışında egzersiz yapmak(kas yapmaktan:) ve film izlemekten hoşlanıyor, tek başına seyahati seviyor..
Yükseklik korkusu var yiğidimizin~
Vücudunda kendine en çok güvendiği yer: Dudakları,  burnu,  kulakları, göz bebekleri ve geniş omuzları (narsist olmak... :)
Üyeler yanaklarıyla dalga geçtiği ve çok sevimli göründüğü için yanaklarını sevmiyor >.<
En sevdiği renk siyah ve sarı
Pizza, el yapımı burger ve Oolong çayı favorisi
Çocukken bodygard, papaz ve Shinchan*ın arkadaşı olmak istiyormuş *anime karakteri
Harry Potter'ı çok seviyor tüm seriyi okumuş
Boys24'a katılmadan önce Def Dance School'da Yeontae ve Doha ile beraber dans eğitimi alıyordu
En sevdiği sanatçılar Jay Park,  Dean, Heize, Bigbang(özellikle Taeyang) Coldplay, Taeyeon, Justin Bieber, Chris Brown...
En mutlu olduğu an: DEBUT!!
En güçlü hissettiği anlar: Yaptığı çalışmalarıyla insanların gurur duyması ve övgüyle bahsetmeleri
En unutulmaz anı: Boys24 ve fanların kendisine yaptıkları ilk sürpriz doğum günü
Sloganı: Sloganı yok gerek duymuyor hayatı akışına bırakıyor



Gerçek ismi: Jung Yeontae
Sahne ismi: Yeontae
Pozisyon: Ana vokal
Doğum günü: 7 Haziran 1992
Kan grubu: A
Kardeş: Yok
Boy: 178
Kilo: 58
Lakapları: hüzünlü vokal, taetae, haraboji (üyeler sıkıcı biri olduğunu düşündüğünden...) zombi oppa
Özel yeteneği: Top sektirmek, araba park etmek :)
Unit Black grubunda yer aldı


~ Ekstra Bilgiler ~
Revolutionary Love dizisi için "My Way" isimli OSTsi var
Boys24 yarışması esnasında 2 kez grup elemesi sebebiyle elendi tekrar geri getirildi (Fanların oylarıyla)
Kendini "hüzünlü tazı" olarak tanımlıyor
Boş zamanlarında bowling oynuyor,  kitap okuyor,  gezintiye çıkıyor, şu aralar Japonca öğreniyor
Şarkı söylemek dışında sevdiği şeyler: Et yemek, araba sürmek,  müzik dinlerken tek başına yürüyüş yapmak, dürüst insanlar
Sevmediği şeyler: İki yüzlü insanlar ve solucan gibi sürüngenler
Vücudunda kendine en güvendiği kısım: sağ ve sol gözü
Tam bir Junsu (Xiah) fanboyu
Junsu dışında Park Hyoshin ve Jung Seunghwan örnek aldığı sanatçılardan
Çocukken dünyayı fethetmek istiyormuş
Boys24'a katılmadan önce Def Dance School'da Jiahn'la beraber dans eğitimi alıyordu
En mutlu olduğu an: Debutun onaylanması
En güçlü hissettiği anlar: Hayranlardan sevgi ve destek aldığı her an
En zor an: Sesinin yeterince iyi olmadığını düşündüğü zamanlar
Sloganı: Olduğun gibi davran.. (Mesneviden ders almış ;)




Gerçek ismi: Hwang Inho
Sahne ismi: Inho
Pozisyon: Ana vokal
Doğum günü: 21 Haziran 1993
Kan grubu: 0
Kardeş: Bir ablası ve bir kız kardeşi var
Boy: 177
Kilo: 58
Lakapları: Eno, Happy brokoli, Top1, diva, nono oppa
Özel yeteneği: Vücudu çok esnek, herhangi bir şarkıyı Pansori* tarzında söyleyebilir
*Geleneksel Kore Müziği bir nevi Trot oluyor galiba
Unit Black grubunda yer aldı


~ Ekstra Bilgiler ~
Grubun en erkeksi üyesi (Üyelere göre)
Çok konuşur hep yüksek sesle konuşur
Boş vakitlerini pratik yapmakla geçirir Youtube'ta artistlerin sahne arkası videolarını izleme gibi bir alışkanlığı var
Çok bilinmeyen sevdiği şarkıları sevdikleriyle paylaşmaktan hoşlanıyor
Düzensizlik ve aksaklık en sevmediği şeyler ha bi de böcekler ;)
Favori yiyecekleri tavuk ve ramen
Vücudunda kendine en çok güvendiği yer: Dudakları ve büyük gözleri
En sevdiği renkler: mavi ve siyah
Çocukken ülke başkanı, bilim adamı, piyanist, kemanist, fırıncı, dansçı, şarkıcı olmak istiyormuş
Ailesine ve aile ilişkilerine düşkün bir kişiliği var (çünkü yengeç diyomuşum :)
En sevdiği sanatçılar ve gruplar: Gummy, Kim Bumsu, Cha Jiyeon, Hwee Sung, Na Yoon Kwon, Ariana Grande, Bruno Mars, MaMaMoo, BTS, Seventeen, MonstaX, Astro....
En mutlu olduğu an: Şarkı söyleyerek geçirdiği her anında mutlu, rüyaları gerçeğe dönüştüğü için..
En güçlü hissettiği an: Fanların mektuplarını okurken
En zor zamanları: Stajyerlik dönemleri
Sloganı: "Çok çalışmak önemli olsa da yapabildiğimin en iyisini yapmak zorundayım"  ama son zamanlarda "ichigo ichige" yani "Her buluşmalar değerlidir."




Gerçek ismi: Han Hyunuk
Sahne ismi: Hyunuk
Pozisyon: Vokal, Visual
Doğum günü: 26 Eylül 1994
Kan grubu: AB
Kardeş: Bir abisi var
Boy: 179
Kilo: 63
Lakapları: Mühendis oppa, nuknuk,  DJ(Dancing Jason)
Özel yeteneği:  Ayak voleybolu, basketbol bilardo, bowling ve masa tenisi ~ Söz yazarı, piyano çalıyor, oyuncu
Unit Black grubunda yer aldı



~ Ekstra Bilgiler ~
2U şarkısının sözlerini yazdı
Kendini 'Çok sıkı çalışan' olarak tanımlıyor
Mühendislik okudu
Annesi ve babası müzisyen, abisi mühendis
Futbolu çok seviyor
Duvar köşelerine sığınma gibi garip bir alışkanlığı var
Hobileri: Bir piyano parçası çalarken parmaklarıyla kopya etmek, film izlemek, kitap okumak, yemek ve uyumak uyumak uyumak ~
Fobileri: örümcek, hamam böceği, kırk ayak
Vücudunda kendine en çok güvendiği yer: Göz torbaları >.<
Çocukken futbolcu olmak istiyormuş 
En sevdiği grup: BTOB
En mutlu olduğu an: Debut
En güçlü hissettiği şeyler: Fanların desteği ve mektupları
En zorlandığı zaman: Dans etmeyi ilk defa öğrendiği zamanlar
Sloganı: Yürüdüğüm yolda mutlu ve huzurlu olmalıyım



Gerçek ismi: Isaac Voo Kai Meng
Sahne ismi: Isaac
Pozisyon: Dans, vokal
Doğum günü: 12 Aralık 1994
Kan grubu: 0
Kardeş: 2 ablası 1 abisi var
Boy: 176
Kilo: 58
Lakapları: Global Prens,  jekjek, sexy oppa
Özel yeteneği: 5 dil biliyor (Malezya dili, Geleneksel Çince, Kanton Çincesi, Korece, İngilizce.. 6.sı da yolda Japonca 😎)


~ Ekstra Bilgiler ~
İlk Malezyalı kpop idolü :')
IN2IT'in tek yabancı üyesi
Kore'ye gelmeden önce kendi ülkesinde dans eğitimi veriyordu
Instagram paylaşımlarını her zaman 3 dilde yapar, Vlive esnasında da hep 3 dil kullanır
Kendini 'sexy' olarak tanımlıyor
Çok enerjik asla yerinde durmaz
Kız grubu danslarında müthiş
Lunaparkları ve oyuncak yakalama makinesiyle oyuncak kazanmayı çok seviyor
Horlayan ve geç kalan insanlardan hoşlanmıyor
Hobileri: Voleybol, basketbol, moda, alışveriş .. müzik dinlemek,  egzersiz yapmak
Fobileri: Böcekler
Vücudunda kendine en çok güvendiği yer: Kaşları ve kalçaları
Çocukken okulun 'popüler çocuğu'ymuş.. Çocukluk hayali sanatçı, model ve polis olmak
En sevdiği sanatçı ve gruplar: Chris Brown,  Danny Gokey, Dean, Crush, BTS, GOT7 Jackson(rol modeli)
En mutlu olduğu anlar: İlk debut sahnesi, ailesiyle seyahat etmek, şuana kadar IN2U ile geçirdiği zaman dilimi
En güçlü hissettiği şeyler: IN2U ile buluşmak, ailesiyle buluşmak
En zor zamanları: Kendini Korece ifade edemediği ve ailesini özlediği zamanlar
Sloganı: Asla Pes Etme!




Gerçek ismi: Kim Sunghyun
Sahne ismi: Sunghyun
Pozisyon: Rap,  vokal, maknae
Doğum günü: 16 Mart 1996
Kan grubu: A
Kardeş: yok
Boy: 186
Kilo: 71
Lakapları: Big baby,  ters cazibe
Özel yeteneği: Freestyle rap ve dans, aegyo
Unit Black grubunda yer aldı

~ Ekstra Bilgiler ~
Tüm şarkıların rap kısımlarını tabi ki kendisi yazıyor
Kendini 'Geobukseon' yani 'Kaplumbağa Gemi' olarak tanımlıyor
Çok fazla çalışır ve pratik yapar
Her fırsatta Jiahn'ın yanaklarından bahseder
Ters cazibeye sahip (Sahnede 18+, sahne arkasında 0-6 yaş)
Sevdiği şeyler; müzik sevdası, aktörlük, çok çalışmak ve mandalina :)
Yanlış yapmayı sevmiyor, boğucu şeylerden hoşlanmıyor
Hobileri: Şarkı sözü yazmak, kitap okumak, film ve dizi izlemek, rol yapmak
Fobisi: Hamam böceği
Vücudunda kendine en çok güvendiği yer: Gözleri ve ağız şekli
Küçükken sessiz nazik ve masum bir çocukmuş
Çocukluk hayali asker olmak, şarkıcı olmak
Vücut geliştirmek için egzersiz yapıyor (Jiahn ve Yeontaeyle beraber)
Eğer ilerde karşısına bir fırsat sunulursa modelliği denemek istiyor
En sevdiği sanatçı ve gruplar: G Dragon, Rain, MonstaX
En mutlu olduğu anlar: Sahnede durduğu her an, büyük çabalarının sonucunda IN2IT üyesi olarak duyurulduğu zaman
Unutmak istediği an: Elbise giymesi(Unit Black'in meet&greet programında ceza olarak giymişti)
En güçlü hissettiği şeyler: Fan mektupları, ailesiyle konuşmak ve onların övgülerini duymak, çabalarının sonucunu görmek
Sloganı: Dünya beni sarsamaz



~ ESKİ ÜYE ~
Gerçek İsmi: Kim Jinsub
Sahne ismi: Jinsub
Pozisyon: Vokal, rap
Doğum günü: 3 Ocak 1996
Kan grubu: B
Kardeş: Bir ablası var
Boy: 180
Kilo: 66
Lakapları: Karizma-sub, Jinsubie, Jase
Özel yeteneği: İç tasarım, rap yapmak, taş-kağıt-makas oyunu

~Ekstra Bilgiler~
 
Boys24'dan önce Jellyfish şirketinde stajyerlik yaptı
Boys24'da, Jiahn Inho ve Sunghyunla White takımında uzun süre beraberdi
Jinsub fanlarına 'Jase' diyoruz
'Lemon Car Video' isimli webdramada yer aldı
Grubun en orjinal fikirli, korkusuz, sessiz ve garip üyesi(ydi) diyebiliriz
Az ama öz konuşur, söyleyeceği bir şey varsa da asla çekinmez
Kendini "Altın oran" olarak tanımlıyor.. Bunun sebebi vücut ölçüleri, bacak ve gövde boyu vs.. (haklı >.<)
Müzik dinlerken gezintiye çıkmayı seviyor
Deniz ürünü hiçbir yiyeceği sevmiyor
Inpyo'dan duyduğumuza göre Jinsub duş alırken yüksek sesle şarkı söylermiş
Vücudunda kendine en çok güvendiği yer: Gözleri
En sevdiği grup: VIXX (Leo biaslı bir Starlight)
En mutlu olduğu an: Boys24 final sahnesi boyunca~ debut için ismi duyurulduğu an
En zor anı: Finalde ismi duyurulduktan sonra debut grubunda olamayan Boys24 üyelerine baktığı zaman
Unutmak istediği an: Top7 seçmeleri
En güçlü hissettiği şey: Fanların her türlü desteği
Sloganı: "Seçimlerimden pişman olmamak" (Bu sözün ingilizce versiyonu "Don't regret my choice" sözü kolunda dövme olarak da mevcut)
Çok üzücü ki şirket 26 Martta Jinsub'un gruptan ayrıldığına dair bir açıklama yayınladı.. Daha sonra Jinsub fancafe'den paylaştığı mektupla bu kararı vermek zorunda olduğunu yazdı.. Şirketin ve Jinsub'un açıklaması şöyle:
 


-Çeviriler IN2IT TURKEY'e aittir-

MMO ENT.  AÇIKLAMASI
"İlk olarak IN2U'ya son altı aydır IN2IT'i destekledikleri ve sevdikleri için teşekkür etmek istiyoruz..
IN2IT şu sıralar sıradaki albümleri için yapacakları comebackte daha iyi performans sergilemek için çok efor harcıyor..
Sizi geç haberdar ettiğimiz için üzgünüz,  lakin uzun süredir acı çektiği Meniere (İç kulak tansiyonu) Hastalığının iyileşmesine odaklanması için Jinsub'un gruptan ayrılmasına izin vermeye karar verdik..
IN2IT'in bir üyesi olarak Jinsub bizim için çok değerli,  ama her şeyden önce sağlığını düşünmeliyiz..
Her ne kadar daha fazla bizimle ve IN2IT'le beraber olamayacak olsa da,  lütfen Jinsub'u desteklemeye devam edin..  Gelecekte tamamen iyileşmesini diliyoruz.. "

JINSUB'un mektubu
"Merhaba IN2U,  ben Jinsub..
Öncelikle,  beni ve IN2IT'i sevdiğiniz için çok teşekkür ederim..
Sizin desteğiniz ve sevginizle çıkış yaptığım için çok mutluyum ve bu destekleriniz sayesinde sahnede daha başarılı olmaya çabaladım..
Ama artık IN2IT'in Jinsub'u olarak katılamayacağım..
Gelecekte, aktif olunan süreç boyunca  üyelere daha fazla sıkıntı çıkarmak istemiyordum bu yüzden hem üyelerle hem şirketle uzun bir konuşma yaptıktan sonra bu karara vardım..
Her ne kadar daha fazla aktif olamayacaksam da, ben IN2IT'in bir üyesiyim ve zor olsa bile ilerde karşınızda daha iyi bir imajla durabilmek için elimden geleni yapacağım..
Lütfen IN2IT'i gelecekte de çokça destekleyin .. Ben de daha olgun ve sağlıklı olarak geri dönmeye çalışacağım.."

Jinsub daha Boys24'un ilk bölümünden beri hastalığından haberdardık ama bu derece ilerlediğini bilmiyorduk ::( Çok iyi dayanmış bunca zamandır.. Hepimizden habersiz acı çekmiş bizi en çok üzen bu oldu.. Umarız bir an önce tamamen iyileşir Onu instagram hesabından desteklemeye devam ediyoruz @jinsub.0103
Unutmadan söyleyelim Jinsub'un oyunculuk yapmaya hazırlandığını haber aldık :')
IN2IT,  IN2U için her zaman 8 üye olarak kalacak~ Lütfen IN2IT sevip destekleyenler olarak siz de böyle kabul edin ve gelecek comebackte çocuklarımıza hak ettiği değeri gösterelim!!
Ne demiş Jinsub "Let's hit big!! "
 


~ Türkçe Çeviri ~
Caladrius 🌷 Pyscho Fangurl 🌸 Nurunisa 🌹 Nisa Yepp 🌺 Luhanistozge 🌼


HAZIRLAYAN: Lumi.
Kaynaklar: IN2IT TURKEY, OFFICIAL IN2IT

NOT: Tanıtımı lütfen kaynak belirtmeden (Ç)almayınız.
Alacaksanız kaynak belirtin please :)

Sonra Şu Var BakarsanızSonraki Kayıt Bundan Önce Şu VardıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

4 yorum:

  1. ben başka bir sayfandan da üye profiline bakmıştım. burçlarını okurken Inho'Nun burcunda Kanser yazıyordu? sizce bir yanlışlık mı var yoksa gerçek bir olay falanmı? pek inanmadım ama gerçekten korkmuş durumdayım?

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. yarışmadan çıkmış bir grup ama prdje değil .. IN2IT süreli bir grup değil yani.. ölene kadar IN2IT olarak kalabilirler

      Sil
  3. bir tesadüf sonucu önce jiahnnı tanıdım sonra diyer üyleride sevdim inşallah en güzel yerlerde olurlar😊

    YanıtlaSil